Elze Hoogendoorn | 2005 | ValThorens, Franse Alpen

Elze Hoogendoorn | 2005 | ValThorens, Franse Alpen

7 June 2012

NoSuchPeople: Marcel Schop

De rubriek NoSuchPeople verschijnt eens per 2 weken en laat jullie kennismaken met de mensen van NoSuchCompany. Denk hierbij bijvoorbeeld aan video’s of verhalen, waarin zij meer vertellen over hun hobby of privéleven.

In deze editie van NoSuchPeople: Marcel Schop

Marcel woont in Rotterdam en is sinds 2009 als Design & Communication Manager bij NoSuchCompany in dienst. Muziek is zijn grootste verslaving, al járen.

“Het leukste bij NoSuchCompany vind ik de projecten die van A tot Z bij ons worden uitgevoerd. Eén  van de eerste projecten waarmee ik aan de slag ging was de Buy Now campagne van Microsoft, die in twee weken af moest zijn en daarna meteen geïmplementeerd werd. Ik maakte meteen kennis met de snelheid van NoSuch. De snelheid waarmee gave ideeën ontstaan en de snelheid waarin die worden omgezet tot strakke campagnes.

Het bezoeken van concerten is mijn grootste hobby. En daar ben ik bij NoSuch niet de enige in. Er zijn genoeg collega’s die een muzieksmaak hebben die overeenkomt met die van mij. Die is dan ook best breed: van mainstream bands als U2 of Coldplay tot wat harder, zeg maar. Het is in elk geval erg leuk om met collega’s een biertje te kunnen drinken bij Editors, Feeder of Lowlands. Altijd gezellig!”

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *