Anton Bubberman | 2010 |  Londen

Anton Bubberman | 2010 | Londen

14 May 2012

NoSuchPeople: Stephanie Marcus

De rubriek NoSuchPeople verschijnt eens per 2 weken en laat jullie kennismaken met de mensen van NoSuchCompany. Denk hierbij bijvoorbeeld aan video’s of verhalen, waarin zij meer vertellen over hun hobby of privéleven.

In deze editie van NoSuchPeople: Stephanie Marcus

Stephanie is sinds juni 2011 bij ons in dienst als Project Manager. Ze woont met veel plezier in de Witte de Withstraat, de culturele hotspot van Rotterdam. Ze heeft een relatie met Martijn.

“Ik ga graag vrijdagmiddagborrelen met vriendinnen in de stad. Iedere vrijdag is er wel ergens in Rotterdam een leuke borrel. Na een week hard werken is het een perfect begin van het weekend. In de zomer ga ik graag naar festivals. Lekker dansen in de zon!

De Witte de With is ‘mijn plekkie’ in Rotterdam. Ik woon in een zijstraat, dus op een paar minuten van de gezellige cafés en terrassen. Ik heb een druk sociaal leven en trek graag op met mijn vrienden en vriendinnen. Maar ook van een rustige avond op de bank kan ik genieten. Sportief ben ik ook.  In de sportschool of lekker buiten hardlopen. Onlangs heb ik samen met collega’s meegedaan aan de Business Estafette Marathon. We hebben een nieuw bureaurecord neergezet, daar ben ik trots op!

Naast Rotterdam wil ik ook de rest van de wereld ontdekken. Europa heb ik nu wel zo’n beetje gezien. Dus de volgende trip gaat eind dit jaar naar Vietnam. Drie weken lang genieten van een andere cultuur, heerlijk eten en prachtige natuur. Daar kijk ik echt naar uit. Het is nog even wachten, maar de voorpret begint nu al met inlezen van de Lonely Planet.

Bij NoSuch hangt een geweldige vibe. Toen ik hier voor de eerste keer op gesprek kwam was ik meteen heel enthousiast. Het is een jonge en vooruitstrevende club met enthousiaste collega’s en aansprekende klanten.”

Plaats een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *